Online uitbreiden naar een ander land? 

Jazeker!

De e-commerce branche van de laatste eeuw geeft ons gigantische mogelijkheden om online ook buiten Nederland te verkopen. Heb je al een webshop in Nederland, dan verkoop je hoogstwaarschijnlijk ook al in België. Dan is Duitsland en vier andere Europese landen, met name Frankrijk, Spanje, Italië en Engeland, alleen maar om de hoek voor jou. Meer klanten, nieuwe markten en uiteraard meer omzet. Hoe?

Met verkopen op Amazon! Wij helpen je daar graag bij!

help-me-te-get-started

Wellicht verkoop je ook al op Amazon, maar het loopt nog niet zo als je had verwacht? Je wilt meer bestellingen, bent ontevreden over je seller ranking of loopt tegen één of meerdere Amazon processen aan? Ook dan helpen we je graag. Contacteer ons voor een gratis vrijblijvend gesprek via mail, telefoon of Skype en krijg vandaag nog antwoord.

Ben je onzeker of je producten geschikt zijn voor de verkoop op Amazon? Of wil je met één oogopslag quick wins zien als je al verkoper op Amazon bent? Dan krijg dit met een Amazon Infographic. Wij analyseren je producten, concurrenten en huidige situatie en visualiseren dit met grafieken, diagrammen en vragen, die jou verder helpen voor betere verkopen op Amazon.

Vraag nu een Amazon Infographic aan voor slechts € 250,- incl. een gratis adviesgesprek.

Wil je na de ontvangst van de infographic verder of wil je direct aan de slag met het opzetten van een Amazon account of het verbeteren van je bestaande Amazon account? We helpen je graag met advies of een andere vorm van ondersteuning.

Contact voor Amazon Infographic